Wij hopen dat u geïnspireerd bent geraakt door onze site en dat wij u als nieuwe klant mogen begroeten. Wilt u eerst een offerte bij ons aanvragen of heeft u meer informatie nodig? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 Like ook onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes en producten.

Wij zijn er klaar voor!

  • Telefoon: 06-39183165
  • E-mail    : [email protected]
  • Locatie   : Nijverheidsweg 22, 8084 GW ’t Harde

Wilt u bij ons langskomen? U bent altijd welkom, maar belt u dan wel eerst even. Wij zijn niet altijd aanwezig op locatie.

 

Wie zijn wij

Eigenaar en oprichter van DEJOHANZOON Handelsbedrijf en Design & Vintage is Douwe Edwin Johanzoon. Zijn passie is het maken van ambachtelijke meubels en het bewerken van stalen kasten.

DEJOHANZOON Handelsbedrijf

Douwe  is ooit begonnen met een timmer- en onderhoudsbedrijf. Hij pakte de grotere en kleinere timmer- en installatiewerken op voor particulieren en bedrijven. In 2015 is hij gestart met de verkoop van diverse handels -en industriële producten zoals stoere lockerkasten, trendy stalen kasten en werkbanken. Tegelijkertijd is hij toen gestart met de opzet van DEJOHANZOON Design & Vintage.

We tonen u graag foto’s welke we hebben ontvangen van een aantal van onze tevreden klanten. Staat uw foto er binnenkort ook bij?

Veilig betalen met ideal.
Bezorgkosten en levering. Lees Meer