Is op maat gemaakt iets voor u? Natuurlijk! Kent u namelijk het probleem dat u alle woonwinkels afloopt en dat u net uw meubel niet kan vinden wat u zoekt? Net niet de juiste afmeting, kleur, materiaal of prijs. Dan is maatwerk iets voor u. Van maatwerk wordt altijd gedacht dat het erg duur of zelfs onbetaalbaar is.Prijzen zijn misschien niet vergelijkbaar met een bouwmarkt, maar concurreren wel degelijk met de kwaliteitsleveranciers.

Ambachtelijk op maat gemaakt

Verschil is wel dat uw meubel uniek is en ambachtelijk gemaakt naar uw gespecificeerde maten en materiaalsoort(en). Ook de afwerking heeft keuze. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een afwerking in olie, wax of in lak. Heeft u ook al eens aan een combinatie gedacht van hout en staal? Alles is bij ons mogelijk! Zoekt u dus niet verder naar uw ideale meubel, want wij maken het (geheel op maat) voor u op een ambachtelijke manier.

Stel uw product samen

Wij kunnen uw gewenst product maken van verschillende materialen, afwerking en constructie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Materialen

Vintage assortiment

Het oude theekastje van oma hergebruikt in een industrieel interieur. Wij laten zien dat dit kan! Klik snel verder voor een overzicht van onze vintage producten.

Vintage producten

Zie wat u kunt doen met producten van DEJOHANZOON Design & Vintage

Veilig betalen met ideal.
Bezorgkosten en levering. Lees Meer